Отрова, разпръстната пред блок, уби малко куче. Домашно и много симпатично

...
Отрова, разпръстната пред блок, уби малко куче. Домашно и много симпатично
Коментари Харесай

Ти, който хвърли отрова – доволен ли си? / СНИМКИ

Отрова, разпръстната пред блок, умъртви малко куче. Домашно и доста симпатично куче е умряло от отровата. Тъжната вест споделя стопанката на животното. Четириногото било отровено в региона на частна детска кухня в град Русе. Вероятно отровата, погълната от кучето, е била предопределена за заличаване на мишки и плъхове, но е употребена с друга цел – да се отнеме живот на почтена животинка.

Сърцераздирателен пост написа стопанката на кученцето в обществената мрежа Facebook. С думите си тя съумя да разчувства доста хора. Ето по какъв начин дамата се обърна към индивида, отговорен за гибелта на дребното куче: „ Доволен ли си, дребосъче? Да, на теб приказвам! Ти, който хвърли отрова сред блоковете. Постигна своята цел! “.

Споделяме цялата обява без редакторска интервенция:

„ Доволен ли си, дребосъче? Да, на теб приказвам! Ти, който хвърли отрова сред блоковете. Постигна своята цел! Успя да убиеш няколко почтени животни!!! Да причиниш голяма болежка на хора, които ги обичаха и се грижиха за тях безплатно! Майки към този момент стана звездичка на небето… А беше единствено на 2 годинки! Винаги се разхождаше на каишка и в никакъв случай на никой нищо неприятно не направи. Просто се радваше на прелестния си живот. А в този момент остави тук мама и кака с голяма болежка в сърцата. “

Стопанката показа и фотоси, които демонстрират по какъв начин са погребали животното. Междувренно тя предизвести, че има още разпръсната отрова към частната детска кухня в Русе. „ Пазете си животни, благи хора! “, написа стопанката на умрялото куче.

Това е следващият случай на убит живот на домакински любим посредством отрова. Недобросъвестни хора постоянно хвърлят из градините и междублоковите пространства в страна ни отрова, само че дали се замислят какво би последвало, в случай че тази отрова бъде открита от дете?

„ Аз пребивавам в квартала, по-точно в бл. Потсдам-1. Тук есента, към този момент две следващи години, се поставя отрова за уличните ни котки, множеството от тях изгубиха живота си точно по този нечовечен метод. Това бяха животни, които съвсем постоянно хранех и бяха много привързани към мен. Да ги видя в това положение беше просто извънредно. Явно слагането на отрова още веднъж е почнало и тъкмо от нея е потърпевшо и вашето животинче.

Преди няколко дни и кучето, което гледахме пред блока от над 10 години, също беше отровено. Изхвърлят се и кашончета и къщички, които оставяме зимата, а това лято беше смачкана и изхвърлена кофичката, в която им бях поставила вода. Очевидно на някой от квартала животните доста му/й пречат. Така и не съумях да схвана кой прави това нещо, само че доста бих желала да узная. Моля, в случай че някой от съседите има информация за причинителя, да не се тормози да я показа с мен. “, гласи коментар на Славена Славова.

Вижте фотоси от сбогуването с Майки:


Инфо: glasnews

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР